logo canboix

L’Hotel Can Boix de Peramola està situat en plena natura, en mig de les serres pre pirenaiques, on l’entorn natural ha creat un paisatge únic que convida a la calma. Des de les àmplies i còmodes habitacions, la vista ens trasllada al tranquil jardí, la piscina, la pista de tenis, el nostre hort … a l’interior, tot està llest en unes instal·lacions molt acollidores on sentir-te confortable. També comptem amb espais per reunions i esdeveniments professionals, i tot sempre amb un tracte cuidat orientat a la tradició i la passió pel detall.

L’experiència de la Direcció i de tot l’equip, converteixen Can Boix de Peramola en un centre  d’estada obligatòria. Situat en un entorn natural únic, l’hotel és un centre d’activitats on es combina la tranquilitat del paratge amb els esports d’aventura i la natura, descobrint una regió de gran riquesa paissatgista.

Amb una restauració de proximitat que combina plats tradicionals de la terra amb un lleuger toc modern, busquem promoure el territori a través de la cultura gastronòmica tant rica de l’Alt Urgell i de Catalunya.

frase experience
Visita Can Boix de Peramola
ReservarBookReservar